Býčí žlázy a nebo kravské vemínko smažené, dělá se to stejně
2 posters
Strana 1 z 1
Býčí žlázy a nebo kravské vemínko smažené, dělá se to stejně
Býčí žlázy a nebo kravské vemínko smažené.... dělá se stejně....
Býčí žlázy odblaním, rozříznu na půlky a namočím do mléka přes noc...
Na druhý den, do vroucí osolené vody a vařím asi 15 minut. Nechám vychladnout, nakrájím na plátky - kousky asi 1 cm silné, vymáchám v těstíčku z vína, dvou vajec, špetky soli, hladké mouky a obalím ve strouhance s umletými buráky a nebo vlašsk. ořechy.
Toto samé i s kravským veminkem.... Někdo podává s brambory a cibulkou, někdo, jako my...jen tak, k vínu, pivu, ....mňamky...mňam...
Býčí žlázy odblaním, rozříznu na půlky a namočím do mléka přes noc...
Na druhý den, do vroucí osolené vody a vařím asi 15 minut. Nechám vychladnout, nakrájím na plátky - kousky asi 1 cm silné, vymáchám v těstíčku z vína, dvou vajec, špetky soli, hladké mouky a obalím ve strouhance s umletými buráky a nebo vlašsk. ořechy.
Toto samé i s kravským veminkem.... Někdo podává s brambory a cibulkou, někdo, jako my...jen tak, k vínu, pivu, ....mňamky...mňam...
Majkl2- Poèet pøíspìvkù : 74
Join date : 02. 05. 16
Re: Býčí žlázy a nebo kravské vemínko smažené, dělá se to stejně
....do strouhanky na obalování všeho, přidávám mleté vlašské ořechy, nebo nesolené buráky, para ořechy, mandle...co dům dává... hned to má jinou chuť....
Lvice.eva- Poèet pøíspìvkù : 75
Join date : 04. 04. 16
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
|
|