Kološvárské zelí
2 posters
Strana 1 z 1
Kološvárské zelí
Tak jsem dělala podle manželovy maminky kološvárské zelí, jak se dělá u nich v Maďarsku a opravdu super. Chlapi mi to pochválili a tak se podělím o recept je to pro 4 osoby.
1 kg zelí kysaného
4 nožičky dobré klobásy
4 plátky uzeného masa
4 plátky dobré slaniny
4 válečky sekané ( jako čevabčiči )
1smetana
sádlo, cibule a sůl
Na pekáči si dám sádlo, cibulku, osmahnu a trochu podusím se zelím a polovinu zelí oddělám do misky a pokračuji. Pekáč pomyslně rozdělím na 4 díly a do každého rohu dám klobásu, kterou nařežu jako na opékání, slaninu, uzené a váleček sekané. Přikryju zbytkem zelí a nechám asi 30 minut péct na 200°C. Nakonec poleji smetanou a nechám asi 20 minut dopéct. Rozdělím na talíře a podávám s domácím chlebem. Je to moc dobré.
1 kg zelí kysaného
4 nožičky dobré klobásy
4 plátky uzeného masa
4 plátky dobré slaniny
4 válečky sekané ( jako čevabčiči )
1smetana
sádlo, cibule a sůl
Na pekáči si dám sádlo, cibulku, osmahnu a trochu podusím se zelím a polovinu zelí oddělám do misky a pokračuji. Pekáč pomyslně rozdělím na 4 díly a do každého rohu dám klobásu, kterou nařežu jako na opékání, slaninu, uzené a váleček sekané. Přikryju zbytkem zelí a nechám asi 30 minut péct na 200°C. Nakonec poleji smetanou a nechám asi 20 minut dopéct. Rozdělím na talíře a podávám s domácím chlebem. Je to moc dobré.
Lvice.eva- Poèet pøíspìvkù : 75
Join date : 04. 04. 16
Re: Kološvárské zelí
S tou sekanou to neznám, ale něco podobného jsem už jedl a bylo to ňam
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 13
Join date : 03. 04. 16
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
|
|